Hoofdgerechten

  • Gebakken Noordzeetong: € 24.00
  • Scampi Mac Pudding (9): € 23.00
  • Gebakken paling: € 27.50
  • Paling in 't groen: € 27.50
  • Paling in de roomsaus: € 27.50
  • Paling op Provençaalse wijze: € 27.50
  • Mac's Vispannetje: € 23.00

  • Steak "tartaar" (koude bereiding): € 22.00
  • Wok van gemarineerde kalkoen: € 23.00
  • Kalfstong met balletjes in whiskysaus: € 25.00
  • Steak Archi-Mac: € 26.00
  • Vol-au-vent: € 21.00

  • Vegetarische groentenwok: € 18.00
  • Voor de kleintjes (tot 12 jaar)

  • Artisanale kaaskroketjes met frietjes: € 16.00
  • Gefrituurde calamaers met frietjes: € 16.00
  • Stoofvlees met appelmoes en frietjes: € 16.00
  • Daar we gebruik maken van dagverse producten kunnen de prijzen licht afwijken, alvast bedankt voor uw begrip.
  • Tijdens de week dagschotel verkrijgbaar

    Onze suggesties kunt U vinden op het krijtbord

    Tijdens het weekend is er ook een 3 gangen menu verkrijgbaar!