Hoofdgerechten
- Gebakken Noordzeetong: € 24.00
- Scampi Mac Pudding (9): € 23.00
- Gebakken paling: € 27.50
- Paling in 't groen: € 27.50
- Paling in de roomsaus: € 27.50
- Paling op Provençaalse wijze: € 27.50
- Mac's Vispannetje: € 23.00
- Steak "tartaar" (koude bereiding): € 22.00
- Wok van gemarineerde kalkoen: € 23.00
- Kalfstong met balletjes in whiskysaus: € 25.00
- Steak Archi-Mac: € 26.00
- Vol-au-vent: € 21.00
- Vegetarische groentenwok: € 18.00
Voor de kleintjes (tot 12 jaar)
- Artisanale kaaskroketjes met frietjes: € 16.00
- Gefrituurde calamaers met frietjes: € 16.00
- Stoofvlees met appelmoes en frietjes: € 16.00
- Daar we gebruik maken van dagverse producten kunnen de prijzen licht afwijken, alvast bedankt voor uw begrip.
Tijdens de week dagschotel verkrijgbaar
Onze suggesties kunt U vinden op het krijtbord
Tijdens het weekend is er ook een 3 gangen menu verkrijgbaar!